hier komen promoties & acties

Uitgelezen

Schrijf je in op RoSa's thematische nieuwsbrief Uitgelezen om op de hoogte te blijven van onze almaar groeiende collectie en ontvang driemaandelijks tal van boekbesprekingen, interviews, aanwinstenlijsten en nog veel meer rond één specifiek thema.

Lees meer

Pop-up bibliotheek

Organiseer je binnenkort een evenement of conferentie, en zou je daar graag een feministische boekenstand hebben? Dat kan! RoSa stelt speciaal voor jou een kleine thematische pop-up bibliotheek samen die je tijdelijk kan opstellen tijdens jouw evenement.

Jessica Ruscello Oqsctab Gk Sy Unsplash

Hoe gaat het in zijn werk?

Je neemt contact op met RoSa vzw en we bespreken samen welke boeken aansluiten bij het thema van je evenement. Na dit overleg stelt onze bibliotheekverantwoordelijke een thematische verzameling boeken samen en legt deze voor je klaar, tenzij anders afgesproken. Aan de pop-up bibliotheek zijn wel een aantal voorwaarden verbonden:

  • De boeken worden tijdig opgehaald en teruggebracht door de ontlenende organisatie. De lener is, tenzij anders afgesproken, verantwoordelijk voor het transport.
  • Tijdens de uren dat de pop-up bibliotheek toegankelijk is voor het publiek moet er steeds een medewerker van de ontlenende organisatie aanwezig zijn. Voor de gehele uitleenperiode staat de ontlener immers in voor de boeken in kwestie.
  • De boeken worden in goede staat teruggebracht. Bij schade of verlies worden de boeken door RoSa opnieuw aangekocht en worden de kosten en administratiekosten doorgerekend aan de ontlenende organisatie.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met ons via info@rosavzw.be.